Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: Milieu

Door intelligente bouwtechnieken wil ZÜBLIN bijdragen tot een betere bescherming van het klimaat met het oog op de toekomst. Energie efficiënte maatregelen en het besparen op natuurlijke rijkdommen dragen bij aan onze maatregelen om het klimaat en het milieu te beschermen. We leven immers in de wereld die we bouwen.
De expertise van de internationale groep STRABAG SE zorgt ervoor dat ZÜBLIN Nederland beroep kan doen op diverse interne deskundigen op het vlak van passiefbouw, LEED en BREEAM.

ZÜBLIN wil de negatieve impact van haar bedrijfsactiviteiten op het milieu zo laag mogelijk houden. Wij engageren ons daarom om top prioriteit te maken van de doelen waar we een directe invloed op kunnen uitoefenen:

  1. verlaging van energiegebruik en CO2-uitstoot via onze CO2-reductiestrategie – dit werd beloond met het CO2-bewust certificaat niveau 5
  2. verlaging van de directe en indirecte negatieve milieu-impact tijdens het bouwproces door de implementatie van een doeltreffend milieu- en kwaliteitsmanagementsysteem
  3. continue ontwikkeling van technologieën en processen voor energie-efficiënte gebouwen (link to page 3.2.1 Energie efficiënt bouwen)
Energie-efficiënt bouwen
Energie-efficiënt bouwen
Passief projecten • Certificaten duurzaam bouwen
[meer ...]
CO2-bewuste onderneming
CO2-bewuste onderneming
Certificatie van ZÜBLIN Nederland als CO2-bewuste onderneming • CO2-reductiestrategie
[meer ...]
Milieubeleid
Milieubeleid
ZÜBLIN Nederland hecht veel belang aan respect voor milieu en omgeving.
[meer ...]LINK