Matrix VII open voor het grote publiek op zaterdag 2 juni tijdens dag van de bouw

Wat valt er te beleven?
- Rondleidingen met gids op de bouwplaats (geen reservatie vereist).
- Ontdek hoe het gebouw eruit zal zien.
- Maak een unieke foto met onze leuke photobox met bouwattributen.
- Praat na bij een drankje en smul van heerlijk ijs en lekkere poffertjes.
Zaterdag 2 juni 2018 kan iedereen uitzonderlijk een kijkje nemen achter de schermen bij ons project Matrix VII. We stellen de bouwplaats open tussen 10u00 en 16u00 in het kader van Dag van de Bouw. Het toekomstige high-tech verzamelgebouw voor bedrijven geeft zo haar geheimen prijs.

Matrix VII wordt geen gewoon kantoorgebouw, het project is gelegen in het Amsterdam Science Park, een hoogwaardige onderzoeksomgeving. Het wordt de nieuwe thuis voor fundamenteel natuurwetenschappelijk onderzoek. Bouwcombinatie Züblin Nederland en Croonwolter & Dros realiseren dit boeiende project in opdracht van het Matrix Innovation Center, naar het ontwerp van Ector Hoogstad Architecten. IMd ingenieursbureau verzorgt de studie voor dit project.

Tijdens de Dag van de Bouw kunt u niet alleen zien hoe ver de bouw gevorderd is, maar krijgt u ook uitleg over hoe de bouw in z’n werk gaat. Natuurlijk wordt er nog steeds veel handwerk door echte vakmensen verricht, maar achter de bouw gaat ook een wereld aan innovatieve producten en processen schuil waarin met de modernste technologieën en technieken wordt gewerkt.

Het is een dan ook een uniek en duurzaam gebouw met zeer lage CO2-uitstoot. Matrix VII gaat voor een BREEAM Very Good-certificaat.

Deze open dag organiseren we in het kader van de jaarlijkse Dag van de Bouw. Een initiatief van Bouwend Nederland en de aangesloten bouwbedrijven, dat elk jaar wordt gehouden op verschillende bouwlocaties door het hele land. Voor meer informatie kunt u kijken op www.debouwmaakthet.nl/project-detail/200/.




Contact